fbpx

FAQS

Frequently Asked Questions

Het beste is 6 maanden van tevoren, dan hebben we genoeg tijd om een afspraak en proeverij in te plannen.

Wij werken uitsluitend met een hele lekkere fondant en Italiaanse merengue om taarten mee te bekleden.

Wij maken taarten vanaf 35 personen omdat het hele proces bewerkelijk en handgemaakt is.

Jullie zijn altijd welkom, maar ik ben vaak aan het werk, en omdat ik graag de tijd neem voor jullie is een afspraak fijner.

Wij werken in een keuken die niet vrij is van sporen van suiker/noten/gluten etc. 

wij maken wel taarten zonder gluten, noten en/of lactose.  ( maar die worden wel in dezelfde keuken gemaakt) 

Suikervrije taarten en taarten zonder eiwit maken wij niet.  

In bijna al onze vullingen wordt fruit gebruikt, Indien ui hier een allergie voor heeft kan dit uiteraard vervangen worden.

Let op! klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van allergenen. 

Een taart met een vulling van bavaroise en of curd kan gelijk uit de koeling geserveerd worden. Alle taarten op basis van Italiaanse merengue moeten in ieder geval 1,5 uur van tevoren uit de koeling worde gehaald.- Let op indien het heel warm is kan dit uiteraard aangepast worden. 

Dat kan zeker, Het topje kan zeker een jaar bewaard worden, mits hij luchtdicht verpakt in een goede 4* vriezer bewaard wordt. 

-Voor je hem kunt eten graag 24 uur ontdooien in de koeling.

Wij kunnen een gepersonaliseerde topper laten maken. Uiteraard mogen jullie zelf ook een topper aanleveren.

Wij gaan er van uit dat we de taart moeten bezorgen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Uiteraard mag een (kleine) taart ook door iemand opgehaald worden.

-Wij gebruiken geen gelantine

– In de Champagne vulling zit wel alcohol ( heel weinig).