Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Graag ontwerpen wij samen met jullie de bruidstaart of Sweettable voor jullie grote dag.

Alle taarten en sweets van Cakeworks Studio worden op maat ontworpen en uitgevoerd tot in de perfectie in zowel smaak als stijl. Met ongelofelijk veel passie en oog voor detail maken we ware juweeltjes van taart. 

Cakeworks Studio combineert  de efficiëntie en service van het Amerikaanse met het verfijnde van het Franse en uit dat in drie belangrijke wetten, Smaak, smaak & smaak.

Paint the picture of what’s possible

Er zijn oneindig veel mogelijkheden

Alle producten zijn volledig huisgemaakt met recepten die zorgvuldig zijn gecreëerd. De taarten van Cakeworks Studio zijn echt anders, verfrissend, hedendaags met vernieuwende smaken en een ruime keuze uit verrassende vullingen. Cakeworks Studio maakt alles zelf en gebruikt pure ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch.  Producten zoals roomboter, scharreleieren, chocolade van Callebaut en echte Madagaskar vanille stokjes. Uiteraard gebruiken wij geen halffabricaten en aroma’s uit pakjes.

Eerlijke Smaken en dát proef je!

Smaken

Zijn jullie benieuwd naar de verschillende smaken die wij maken? 

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van ontwerp en vullingen. Je vindt hier vanaf prijzen

inspiratie

Kijk bij het portfolio om inspiratie op te doen voor jullie eigen droomtaart

Cakeworks maakt taarten vanaf 35 personen

Gemiddels is dat een taart van twee lagen.  Willen jullie liever een Sweettable of een combinatie van een klein bruidstaart en cupcakes? Dat is allemaal mogelijk. 

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden?

Boek een vrijblijvend adviesgesprek

Cakeworks Studio is gevestigd in hartje historisch Haarlem en bezorgd voornamelijk in Noord -en Zuid Holland en de provincie Utrecht

LIeve woorden

We had a lovely wedding!

And the first glance of the wedding cake …BEAUTIFUL! I was in awe with it. You did exactly what you said you would do and we loved it. And as for the taste …. GORGEOUS! Many guests complimented your cake and even grabbed second servings!

Thank you for your beautiful creation .. we loved it.

Wendy & Arthur, Landgoed Duin & Kruidberg

Lieve woorden

Wat was de taart verschrikkelijk mooi, en zo bijzonder omdat onze zes dochters er allemaal, op hun eigen manier’ op de taart stonden.  In een woord ” Fantastisch” . Heel hartelijk bedankt!

Monica & Marco  

 Landgoed Waterland, Velsen-Zuid