Een bloemlezing uit de reacties van bruidsparen

ROMANTISCHE SWEETTABLE IN PASTEL​

Nu, bijna 3 maanden na onze bruiloft, is alles weer redelijk rustig en zijn we alle huwelijksspullen en resterende zaken aan het afwikkelen. We kunnen terugkijken op de hele fijne dag die we hebben gehad en hebben de video en inmiddels ook de foto’s bekeken. Ook hebben we nog een paar restjes taart in de vriezer, die er heel af en toe uitkomen. Nog steeds lekker! 😉 Nogmaals ontzettend bedankt voor je inbreng en inzet. We hebben van echt iedereen alleen maar positieve berichten gehad over de smaak van alle zoetigheid!

Fotograaf: AVfotoreportages.nl

— LASSE & MARIJE,LANDGOED DUIN & KRUIDBERG. SANTPOORT

Industrial gold with a romantic touch

We zijn alweer twee weken getrouwd! Wat gaat het het snel en we zijn nu nog steeds aan het nagenieten van deze onvergetelijke dag.

En deze dag is mede onvergetelijk geworden door de enorm mooie taart die we (bijna helaas) mochten aansnijden. Wat een plaatje is het geworden en we konden de taart mooi in de zon aansnijden. En wat was de taart lekker! Gelukkig hebben we de bovenste laag veilig kunnen stellen en staat nu in onze vriezer om over een jaar weer aan te snijden. We willen je dan ook enorm danken voor het overheerlijke kunstwerk wat je voor onze bruiloft hebt verzorgd.

— Rinske & Koen, Paviljoen Puur

Ruffles and more

Bedankt voor deze prachtige en supermooie bruidstaart.!  Wij, en de meisjes hebben genoten. Hij was echt heel erg lekker, en gelukkig was er nog over, zodat we de volgende dag ook nog hebben gesmuld!

— NAthalie & Rob, Chateau de Marvalleix, Frankrijk

A Lovely couple on a sunny April day

The Cake was fantastic and all gone! Everyone loved the different layers (when they realised!) Fortunately we had some sun and outside at the time and looked beautiful! Joanne James and I were very happy and just wished we had more! Everyone loved it and some confessed to having more than one slice.

(fotocredits  http://www.happyphotographer.nl)

— Joanne & Alastair, Landgoed Duin & Kruidberg, Santpoort Noord

Maakt Cakeworks ook jullie bruidstaart?

Stuur me een berichtje, en dan plannen we samen een afspraak

Italiaanse stijl met crème en groentinten

We hebben echt ontzettend veel complimenten gehad over de taart. Niet alleen dat ie zo mooi was, maar met name zo ontzettend lekker. En dat vonden we zelf ook. Een heerlijk frisse taart vol citroensmaak. Echt heel erg bedankt!

Fotograaf Luther Fotografie

- Sophie & Peter-Paul , Orangerie Elswout Overveen