We horen graag van jullie

 

Een offerte aanvragen, Vragen naar beschikbaarheid, Of gewoon een vraag stellen over een van onze taarten?         Wij doen er alles aan om binnen 24 uur te reageren. Mocht je binnen 48 uur nog geen reactie hebben gekregen, dan kun je ons altijd even bellen. 

Om ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk kunnen vertellen of we beschikbaar zijn, is het belangrijk dat alle velden op het formulier ingevuld worden.

We zijn helaas niet beschikbaar op de volgende data.

* 01-12-22 t/m 29-01-23

* 21-07-23 t/m 19-08-23

Voor overige taarten; feest/ bedrijfs/kindertaarten zie de pagina Feesttaarten

** Momenteel zijn we druk bezig met het ontwikkelen van masterclasses en cursussen voor ons on-line platform Cakeworks Academy. De komende tijd kunnen we daarom geen opdrachten aannemen en afspraken maken.  Wij zien jullie graag weer vanaf 1 februari 2023.  

Uiteraard blijven we onze mail beantwoorden en kunnen jullie ook informatieaanvragen over onze bruidstaarten voor 2023 sturen. We beantwoorden deze mail binnen 48 uur.   Ben je alvast nieuwsgierig naar Cakeworks Academy?  volg ons dan via Instagram 

Contactformulier Bruidstaart

Selected Value: 43
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.

Veel gestelde vragen

Het beste is 6 maanden van tevoren, dan hebben we genoeg tijd om een afspraak en proeverij in te plannen.

Wij werken uitsluiten met Een hele lekkere fondant en Italiaanse merengue  om de taarten mee te bekleden.

Wij maken taarten vanaf 35 personen omdat het hele proces bewerkelijk en alles handgemaakt is.

Jullie zijn altijd welkom , maar ik ben vaak aan het werk, en omdat ik graag de tijd voor jullie neem, is een afspraak fijner. 

Betaald parkeren  aan de Bakenessergracht, om de hoek bij mijn studio, of in Parkeergarage de Appelaar in de Damstraat. ( 3 min. lopen)

Wij zijn geopend op afspraak

Kvk 61977136

BTW id NL002152501B16