Het bestel proces

Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Hieronder staat het hele proces van eerste contact tot bruidstaart beschreven.

01

Neem contact met ons op

Bij voorkeur hebben we ca. 6 maanden voor de grote dag contact

Neem contact op via het contactformulier. Onze agenda raakt zeker in het hoogseizoen snel vol. Vergeet niet de belangrijke details te vermelden, stuur bijvoorbeeld ook foto’s mee van taarten die jullie mooi vinden. Zo krijg ik een een goed beeld van hetgeen jullie voor ogen hebben. Alle taarten van Cakeworks zijn uniek, maar een beetje inspiratie helpt enorm!

02

luxe Proeverij en adviesgesprek

In de studio van Cakeworks komen jullie op afspraak proeven

Wij vinden het erg belangrijk dat je zelf kunt proeven en zo de smaak van jullie taart bepaald. Daarnaast nemen we alle voor jullie belangrijke details door in een persoonlijk gesprek. Alle wensen komen aan bod en ik schets gelijk jullie droomtaart. Een luxe  proeverij voor 2 personen  met een keuze uit drie echte taartstukjes zoals ze op de bruiloft ook geserveerd worden is altijd inbegrepen én kosteloos. Wil je met meer mensen komen? lees dan de informatie over een proeverij even door.

Offerte en Aanbetaling

Op basis van het gesprek maak ik een uitgebreide offerte

Als jullie met de offerte instemmen stuur ik een opdrachtbevestiging én een factuur voor een aanbetaling van € 300,00 . De algemene voorwaarden stuur ik ook mee. Op dit moment staat de opdracht voor jullie taart definitief in mijn agenda. Voor het restant bedrag wordt ca. 3 à 4 weken voor de bruiloft een factuur gestuurd. Deze moet minimaal twee weken voor jullie bruiloft op mijn rekening staan. Tot 4 weken van tevoren kunnen jullie nog kleine wijzigingen doorvoeren

03

04

EN voor nu genieten.. SIT back and relax!

in de aanloop naar jullie bruiloft

Cakeworks zorgt ervoor dat de taart op het afgesproken tijdstip én dag op de juiste plek komt te staan. We nemen tijdig contact op met de locatie en ook met bijvoorbeeld een bloemist die bloemen levert voor de taart. Alles precies zoals besproken. 

Lieve woorden van bruidsparen

We had a lovely wedding. And the first glance at the wedding cake...BEAUTIFUL! I was in awe with it. You did exactly what you said you would do and we loved it. And as for the taste...Gorgeous. Many guests complimented us about your cake and grabbed second servings.

Jubileumtaartje

Nog een keer genieten van jullie huwelijkstaart?

Speciaal voor onze bruidsparen maken we een jaar na het huwelijk op verzoek nog een jubileumtaartje in de stijl van de bruidstaart. En dit natuurlijk ook voor een speciale  ” 1 Jaar huwelijks” prijs. 

05