Consult

Wanneer jullie plannen hebben om een bruidstaart te laten maken ontvangen wij jullie graag voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens een wedding consult maken jullie kennis met Cakeworks Studio . Maar het draait vooral om jullie. 

Alle wensen worden besproken; Hoe ziet jullie dag eruit, hebben jullie een thema, welke sfeer willen jullie neerzetten. We kijken hoeveel mensen jullie hebben uitgenodigd en hoe groot de taart moet worden. Ik adviseer over de verschillende vullingen, en met deze informatie ontwerp ik ter plekke jullie droomtaart.

 “Helemaal op maat”

Voor jullie een proeverij en advies gesprek boeken is het handig om eerst te kijken of we ruimte hebben om jullie bruidstaart te maken. 

Hieronder staat de beschikbaarheid voor bruidstaarten. Check dat eerst voor je een afspraak maakt 

Jun 2024
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Legend
Niet beschikbaar
Nog enkele mogelijkheden

Indien er ruimte is dan kunnen jullie via de planner hieronder een afspraak inplannen voor een adviesgesprek en proeverij.

Een adviesgesprek kan worden ingepland op maandag en woensdag tussen 10.30 -16 uur  en dinsdag tussen 10.30 – 21.00 uur.

Plan het liefst zo vroeg mogelijk. Sommige data in het hoogseizoen staan vrij snel vol, en tussen juli en september is het helaas niet mogelijk om langs te komen voor een proeverij.          

Graag ontvangen we na het inboeken van een afspraak jullie gegevens via het contactformulier hieronder. Daarop kun je ook alvast wensen doorgeven en eventueel beeldmateriaal invoegen. 

Proeverij

Bij cakeworks studio kun je kiezen uit veel verschillende smaken

Natuurlijk willen jullie ook proeven.  Wij vinden het ook heel belangrijk dat jullie van tevoren een keuze kunnen maken op basis van smaken die je écht geproefd hebt. 

Een adviesgesprek en luxe proeverij van 3 smaken echte taartstukjes voor 2 personen is daarom altijd inbegrepen in het consult.  Geef je smaken door via de webshop .

Willen jullie met meerdere personen komen proeven, ( kinderen, getuigen, etc.) of kunnen jullie niet kiezen , dan kun je meer smaken proberen tegen een kleine vergoeding.  

De mogelijkheden vind je in de webshop waar je extra personen of smaken kunt kopen. 

Na afloop van het adviesgesprek krijgen jullie een gedetailleerde offerte. Hierin zijn nog wijzigingen aan te brengen tot 6 weken voor het huwelijk.

Gaan jullie akkoord met de offerte , dan krijgen jullie een opdrachtbevestiging en een factuur voor een aanbetaling .Drie tot vier  weken voor het huwelijk krijgen jullie een eindfactuur.

Uiteraard kunnen jullie ook proeven zonder een adviesgesprek.  Jullie kunnen hiervoor een proeverij bestellen om samen thuis ‘eventueel  onder het genot van bijvoorbeeld een  glaasje bubbels’ van te genieten.  Deze proeverijen voor thuis kunnen via de  webshop   besteld worden. Ze kunnen na afspraak worden opgehaald. Helaas kan deze proeverij  niet worden opgestuurd. 

-A party without cake is just a meeting- julia CHild

Wil je weten of jullie datum nog vrij is?   check dan de kalender hierboven aan de pagina of neem bij vragen contact met ons op via de Whatts app button of het contactformulier.

De taart was een enorm succes, Iedereen vond hem erg mooi, en superlekker. ZO lEkker, dat er door alle gasten om een tweede stukje werd gevraagd.
Thanks !
Petra & Hans
Texel 09-'21