Consult

Wanneer jullie plannen hebben om een bruidstaart te laten maken ontvangen wij jullie graag voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens een wedding consult maken jullie kernnis met Cakeworks Studio . Maar het draait vooral om jullie. 

Alle wensen worden besproken; Hoe ziet jullie dag eruit, hebben jullie een thema, welke sfeer willen jullie neerzetten. We kijken hoeveel mensen jullie hebben uitgenodigd, en hoe groot de taart moet worden, ik adviseer over de verschillende vullingen, en met deze informatie ontwerp ik ter plekke jullie droomtaart.

 “Helemaal op maat”

Voor jullie een proeverij en advies gesprek boeken is het handig om eerst te kijken of we ruimte hebben om jullie bruidstaart te maken. 

 Een adviesgesprek kan worden ingepland van maandag tot en met donderdag  tussen 10-16 uur(afhankelijk van voor of naseizoen)  en eventueel op een dinsdag of donderdagavond 

Plan  liefst zo vroeg mogelijk, omdat sommige trouwdata  in het hoogseizoen al snel vol staan

Proeverij

Bij cakeworks studio kun je kiezen uit veel verschillende smaken

Natuurlijk willen jullie ook proeven.  Wij vinden het ook heel belangrijk dat jullie van tevoren een keuze kunnen maken op basis van smaken die je écht geproefd hebt. 

Een adviesgesprek en proeverij van 3 smaken voor 2 personen is daarom altijd inbegrepen in het consult. Willen jullie met meerdere personen komen proeven, ( kinderen, getuigen, etc.) of willen jullie meerdere smaken proeven dan  is dit mogelijk tegen betaling. 

De mogelijkheden vind je in de webshop waar je extra personen of smaken kunt kopen. 

Uiteraard kunnen jullie ook proeven zonder dat je langs komt, Wij hebben hiervoor pakketje gemaakt die altijd op woensdag worden verstuurd. Deze mogelijkheden vind je ook in de webshop. Op deze manier kunnen jullie op je gemak thuis proeven.

We moeten er wel bij vermelden dat het  proeven van “seizoensgebonden vers fruit ”  in de wintermaanden helaas niet mogelijk is. 

Na afloop van het adviesgesprek krijgen jullie een gedetailleerde offerte. Hierin zijn uiteraard nog wijzigingen aan te brengen.

Gaan jullie akkoord met de offerte , dan krijgen jullie een opdrachtbevestiging en een factuur voor een aanbetaling van 25%

Drie weken voor het huwelijk krijgen jullie een eindfactuur.

-A party without cake is just a meeting- julia CHild

De taart was een enorm succes, Iedereen vond hem erg mooi, en superlekker. ZO lEkker, dat er door alle gasten om een tweede stukje werd gevraagd.
Thanks !
Petra & Hans
Texel 09-'21