Wij ontwerpen met plezier jullie bruidstaart!

 

Wil je een bruidstaart die helemaal bij jullie past, hebben jullie een thema op de bruiloft?

Zoveel wensen , zoveel ideeën.. wij werken het voor jullie uit!

Wanneer jullie plannen hebben om een bruidtaart te laten maken dan is het handig om op voorhand een afspraak te maken voor een ” wedding consult”

Een wedding consult is vrijblijvend.  Het consult is bij de prijs inbegrepen.

Tijdens een wedding consult krijgen jullie de gelegenheid om een drietal smaken te proeven. Deze smaken staan bij de combinatiemogelijkheden.  Jullie wensen worden besproken en naar aanleiding hiervan ontwerpen wij de bruidstaart . Of in geval van een van de Studio collectie taarten bespreken we de aanpassingen. Uiteraard ontwerpen wij binnen de mogelijkheden ( Hoe lang moet de taart staan, voor hoeveel personen is de taart , budget)

We moeten er wel bij vermelden dat het ” proeven van seizoensgebonden vers fruit ”  in de wintermaanden helaas niet mogelijk is. Wij willen geen concessies doen aan smaak. 

Een wedding consult kan worden ingepland van maandag tot en met donderdag  (afhankelijk van voor of naseizoen)  en eventueel ‘s avonds. Zie de beschikbaarheid   om te kijken of we nog een opdracht kunnen aannemen en om een afspraak in te plannen.

Je kunt zowel een afspraak voor een wedding consult inplannen of een optie voor een bruidstaart plaatsen. ( dan staat jullie datum voor dat moment vast in mijn agenda).

Jullie kunnen uiteraard ook een bruidstaart bestellen zonder gebruik te maken van een wedding consult. De correspondentie gaat dan over de mail, en jullie kunnen 3 proefstukjes taart ophalen om thuis te proberen. 

Cakeworks studio hanteert een startbedrag van € 400,00 voor opdrachten.