Soms kijk ik terug naar oude foto’s en video’s  en kom ik weer een filmpje tegen van een van de bruiloften waarvoor ik een bruidstaart heb mogen maken. En sommige van deze bruiloften blijven je altijd bij. Een van de meest bijzondere bruiloften die me is bijgebleven is de bruiloft van Marco en Monica in 2014 op Landgoed Waterland in Velsen.  Een heel lief en bijzonder stel, en samen hebben ze 6 dochters. Hoe bijzonder,  En wat ook bijzonder was dat alle 6 de dochters een plekje op de taart hebben gekregen.Ik weet uit betrouwbare bron, de BABS, Marian van Ooijen van Mooijenbelofte dat de hele taart tot de laatste kruimel is opgegaan, Toch heel fijn om te weten dat de taart enorm in de smaak is gevallen.

Weddingplanner van dit huwelijk was Judith Sonder.

Geniet van het onderstaande filmpje!