Start succesvol in cakedesign

Leer mijn "recept voor succes" met de 6 ingrediënten die je onderneming een kickstart geven.

Komt dit je bekend voor?

Je zit al maanden op Social media te kijken hoe andere ondernemingen het doen, het lijkt wel alsof iedereen succesvol is met alles wat ze doen en verkopen.Je dagdroomt al tijden van je eigen taartenbusiness, maar durft de stap niet te zetten

Wat als er nou een succesformule is

Een formule die jou helpt om alle facetten, ja de 6 belangrijke facetten van je onderneming onder de knie te krijgen, zodat je vol vertrouwen een onderneming start.

In deze formule leer je in een aantal weken de kneepjes van het vak, schrijf je je enige business plan en heb je het financiële plaatje onder controle.

Zou dat niet fantastisch zijn?

 

En dan komt dit op je pad....

Bakken voor Business, start succesvol in cakedesign

Een kant en klare online cursus die jou alle facetten van het ondernemerschap leert. 

Het recept voor succes. 

De 6 ingrediënten die hiervoor nodig zijn leer je in maximaal 6 weken. Je volgt het in je eigen tempo, gewoon thuis met duidelijke instructies, videolessen , bemoedigende podcasts en duidelijke templates die je kunt gebruiken. En met mij op de achtergrond in een speciaal instagram account kun je vragen stellen. Ook zijn er community dagen waarin je met andere (startende) ondernemers kunt sparren.

Dit krijg je als je meedoet

bonussen

Bonus een

Drie Q&A sessies voor iedereen die deze cursus aanschaft.

Bonus Twee

Een lijst met recepten die je niet wilt missen in je bakkerij

Bonus drie

verrassing!!.

Heb je al zin om te starten?

Je kunt je inschrijven op de wachtlijst, dan ben je de eerste die hoort wanneer de cursus van start gaat

Deze cursus is voor jou als....

Deze cursus is niet voor jou als...

Ruim 17 jaar aan ervaring.. Dat wil niet zeggen dat het bij mij altijd goed ging… Ik denk vaak ” was er maar een cursus geweest die mij kon helpen als startende cakedesigner”.. Ik heb fouten gemaakt, missers gehad, dingen per ongeluk fout gedaan omdat de routing niet goed was, te veel werk aangenomen, te weinig gefactureerd…kosten niet meegerekend.. 

Maar dat hoef jij niet te doen.. want jij kunt van mijn fouten en ervaring leren.

 

Maar dat hoef jij niet te doen, jij kunt het recept voor succes bemachtigen, en een vliegende start maken

Hey, Ik ben Petra

Bruidstaarten maken stemt me altijd vrolijk . Kom maar eens kijken in mijn kleurrijke studio waar je humeur een instant-oppepper krijgt. Hier alleen al rondkijken is een feestje en dan heb je nog niets geproefd.  Ik houd ervan om OUT-OF-THE-BOX  te denken. Door goed te luisteren, samen met het bruidspaar hun taart te ontwerpen. Net even dat dingetje toevoegen waardoor het het écht speciaal wordt.  Als bruidsparen de deur uit lopen met een smile, omdat ze net hun droom bruidstaart hebben zien ontstaan. Dáár wordt ik blij van en daar doe ik het voor.

Maar wat ik ook enorm leuk vind is het doorgeven van alle technieken, die ik door de jaren heen heb geperfectioneerd. Het plezier doorgeven aan  iedereen die van bakken houdt en dat je die persoon ziet groeien. Dat je zelf alle ingredienten mengt , alle vullingen zo lekker maakt dat je je vingers erbij aflikt. Dat je botercrème zo zacht en heerlijk is.dat er amper genoeg overblijft voor op de taart.  

Ja, dan zeg ik ” het is gelukt”

Stap in om 2024 jouw ondernemersjaar te laten worden

Frequently Asked Questions

Als je een cursus online koopt dat betaal je gelijk. Zo is jouw plek zeker gesteld. 

Bij een online cursus ga ik ervan uit dat je alle materialen zelf hebt of aanschaft. Bij deze cursus heb je vooral je computer nodig en een kladblok am al je ideeën in uit te werken.

De tijd die je investeert ligt aan het soort cursus. Bij deze on-line cursus kun je alles op je eigen tempo doen. Je kunt de filmpjes stilzetten , of nogmaals bekijken.  Alles thuis op je gemak.

Nee, want mijn Recept voor succes bevat alle elementen om jouw onderneming met succes te starten. Als je onervaren bent, een je waarschijnlijk wel iets langer bezig om sommige dingen te bedenken of op te zoeken, maar dat hoort er bij.

Ik voeg bij iedere cursus een lijstje toe met materialen die je nodig hebt, en ook waar je die aan kunt schaffen.

Mocht je opmerkingen hebben of vragen na aanschaf van de cursus, dan kun je mij altijd benaderen via academy@cakeworks.nl  dan zoeken we samen naar een oplossing

Let 's do this!!

Begin dit jaar met jouw mooiste ondernemingsjaar

© CAkeworks Studio  2024