Mastering MAcarons

Inschrijven op de wachtlijst voor Mastering Macarons

Klinkt je dit bekend in de oren?

Ik wil mijn vaardigheden verbeteren voor het maken van macarons. Mijn macarons zijn niet allemaal gelijk van hoogte, Mijn macarons hebben geen voetje, de merengue wordt niet mooi, Ik weet niet welke techniek ik moet gebruiken, kortom ..Iedere poging loopt uit tot een teleurstelling.

Wat als er nou eens het volgende was...

Jouw persoonlijke vraagbaak, iemand waarvan je de échte kneepjes van het vak leert. Waar je niet de voor de zoveelste keer een cursus koopt waar je niks aan hebt, Waar je alle informatie krijgt, Geen geheimen meer. Keer op keer kun je de cursus terugkijken in jouw eigen tempo. Dat zou toch fantastisch zijn.

Cakeworks Academy

Bakken als een pro, met het plezier van een pro!

Dit is wat je krijgt

Doe jezelf een cadeau en gun jezelf nog meer bakplezier

Dit is voor jou als..

Dit is niet voor jou als..

“Heerlijk om met Petra aan de slag te gaan . Ik heb ontzetten veel geleerd door haar adviezen op te volgen, Ik gebruik nu verse ingrediënten . Ik maak mijn recepten zelf en gebruik geen pakjes en zakjes meer.Ik weet nu welke technieken ik kan toepassen. En mijn macarons smaken ook nog eens veel beter. Binnen een uur waren alle macarons op! 

Bedankt! – Mirjam Kersten

Hoi, ik ben Petra

Bruidstaarten maken stemt me altijd vrolijk . Kom maar eens kijken in mijn kleurrijke studio waar je humeur een instant-oppepper krijgt. Hier alleen al rondkijken is een feestje en dan heb je nog niets geproefd.  Ik houd ervan om OUT-OF-THE-BOX  te denken. Door goed te luisteren, samen met het bruidspaar hun taart te ontwerpen. Net even dat dingetje toevoegen waardoor het het écht speciaal wordt.  Als bruidsparen de deur uit lopen met een smile, omdat ze net hun droom bruidstaart hebben zien ontstaan. Dáár wordt ik blij van en daar doe ik het voor.

Maar wat ik ook enorm leuk vind is het doorgeven van alle technieken, die ik door de jaren heen heb geperfectioneerd. Het plezier doorgeven aan  iedereen die van bakken houdt en dat je die persoon ziet groeien. Dat je zelf alle ingredienten mengt , alle vullingen zo lekker maakt dat je je vingers erbij aflikt. Dat je botercrème zo zacht en heerlijk is.dat er amper genoeg overblijft voor op de taart.  

Ja, dan zeg ik ” het is gelukt”

 

Bak met plezier !

Frequently Asked Questions

Als je een cursus online, of privé koopt dat betaal je gelijk. Zo is jouw plek zeker gesteld. 

Bij een online cursus ga ik ervan uit dat je alle materialen zelf hebt of aanschaft. Bij een privé-cursus zit het gebruik van materialen en alle ingrediënten bij de prijs inbegrepen.

De tijd die je investeert ligt aan het soort cursus. Bij deze on-line cursus kun je alles op je eigen tempo doen. Je kunt de filmpjes stilzetten , of nogmaals bekijken.  Alles thuis op je gemak.

Als je van bakken houdt dan lukt dit zeker..

Ik voeg bij iedere cursus een lijstje toe met materialen die je nodig hebt, en ook waar je die aan kunt schaffen.

Mocht je opmerkingen hebben of vragen na aanschaf van de cursus, dan kun je mij altijd benaderen via academy@cakeworks.nl  dan zoeken we samen naar een oplossing

Stop met aanrommelen, en begin nu écht

© Cakeworksstudio  |  TERMS & PRIVACY POLICY