FAQ Cakeworks Academy

Jazeker kan dat, we hebben je er heel graag bij! Zolang het aankoopformulier online staat kan je via het systeem een toegangskaartje kopen en je aanmelden bij het Instagramaccount van de cursus. We laten je zo snel mogelijk binnen en adviseren je te starten met het informatie-bolletje in hoogtepunten dat heet ‘Start hier’. Petra neemt je dan mee door het account en laat je zien waar je welke content kan vinden. 

De btw kan zonder problemen verlegd worden. Als je in het aankoopformulier via het drop-down-menu aangeeft in welk land je woont, past het systeem automatisch de btw aan door deze op 0% te zetten. Vul vervolgens je bedrijfsnaam en je bedrijfsnummer of internationale btw/VAT-nummer in.
Kom je er niet uit, neem dan even contact met ons op via academy@cakeworks.nl

Wat lief dat je een cursus kado wilt geven! Mail ons op Academy@cakeworks.nl zodat we met je mee kunnen denken hoe we dat het beste administratief in kunnen regelen voor je. We verkopen helaas geen losse kadobonnen.

De lesstof die staat in het leerplatform dat hoort bij de videocursus blijft  onbeperkt beschikbaar.

Wat jammer dat het niet matchte met je verwachtingen! Binnen uiterlijk twee weken na aanvang van de cursus kun je je geld terugvragen. Mail ons daarvoor op academy@cakeworks.nl.nl en we gaan het voor je regelen

Geen zorgen, mail ons op Academy@cakeworks.nl om welke aankoop/factuur het gaat en we sturen hem met liefde nog een keer naar je toe!