CAKEWORKS ACADEMY

de business school voor creatievelingen

Voor iedereen die zich wil ontwikkelen op bakgebied en meer wil leren over het runnen van een cakebusiness 

Cakeworks Academy leert bakkers, zowel beginnende thuisbakkers , als reeds zelfstandige professionals de puntjes op de i te zetten in Cakedesign, maar helpt ook met de diverse ondernemersvragen in deze wereld.

Van verkoop, tot prijzen bepalen, technieken en recepten. Hoe creatief kun je zijn om er ook nog een bestaan van te kunnen leiden, zonder dat je 24/7 in je bedrijf aan het hollen bent.  Wij proberen daar middels onze podcasts, cursussen en masterclasses een antwoord op te geven.

Wil je een onderneming die je creaties naar een hoger niveau tillen, en fijne klanten die van je blijven kopen? Ben je op zoek naar manier om ” lichter ” te werken?  dan ben je hier aan het juiste adres. Mijn motto is

Cake smarter, Not harder !

Ben jij die thuisbakker , die nog net even meer wil leren, of ben je al professioneel bezig, en wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Dan ben je bij de Academy op de juiste plek. Middels onze Masterclasses en cursus” Bakken voor Business, start succesvol in Cakedesign” verkoop je binnenkort je eigen producten, met winst!.

Iedereen kan in zijn eigen keuken mooie en heerlijke taarten & sweets maken, en hiervoor de juiste prijs vragen.

 Je leert in mijn on-line Masterclasses de  échte kneepjes van het vak.  Alle handigheidjes die je niet in een bakboek vindt., én je kunt alles stapsgewijs volgen via de handige modules en stap-voor-stap filmpjes.  En alles maak je natuurlijk zelf.  Fingerlicking good! Overheerlijke lekkernijen met eerlijke smaken en dát proef je.

————————————————————-

Om een succesvolle ondereneming in cakedesign te starten komt er achter de schermen  veel bij kijken zoals prijzen bepalen en het ontwerpen van een taart, Hoe leid je een verkoopgesprek? Stel je de juiste vragen zodat het ook echt zoden aan de dijk zet. Hoe schrijf je een business plan en hoe zet je je producten in de markt?  Voor de ondernemers die willen starten is dit de manier om zonder gedoe te beginnen.  In de cursus “ Bakken voor Business , start succesvol  in cakedesign” leert ik jou het recept voor succes. Jij brengt je talenten met deze cursus naar een hoger niveau! 

Schrijf je in op de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer deze cursus start.

 

Word lid van mijn VIP lijst om als eerste op de hoogte te zijn van lessen, leermiddelen en exclusieve ondernemers tips.”

Lieve woorden

Wat waren de sweets verschrikkellijk lekker. Iedereen heeft ervan genoten, en terwijl wij dachten dat we veel te veel hadden is alles helemaal op gegaan. Iedereen wilde alles proberen. van de kleine cheesecakejes tot de Franse tartelettes. 

Super Bedankt.

Lieve groeten,  Carla & David