Africa Classic 2020

Voor een gezonder Africa.

In oktober 2020 doe ik, samen met ons team HaarlemCycles4Africa, mee aan de Africa Classic. In 6 dagen gaan we 400 km mountainbiken om Mount Kilimanjaro voor een gezond en sterk Afrika. Ons doel? Zoveel mogelijk geld op halen voor Amref Flying Doctors!

Met mountainbiken heb ik weinig ervaring, maar ik heb een jaar de tijd om dit onder de knie te krijgen. Sportief ben ik wel en daarom ga ik deze uitdaging aan! Ik ben er zeker van, dit we dit met HaarlemCycles4Africa en jullie support tot een groot succes gaan maken!

Het doel van Amref Flying Doctors is om de gezondheid van mensen in Afrika blijvend te verbeteren. Vooral van meisjes en jonge vrouwen. Want als zij gezond zijn en blijven, kunnen ze werken en een beter leven opbouwen voor zichzelf en hun gezin.  Hieronder kun je door een impressie scrollen, en onze vorderingen volgen.

Hoe kun je steunen? Cakeworks Studio heeft diverse acties waarbij de opbrengt geheel ten goede komt aan Amref Flying Doktors. Kijk op de onderliggende pagina’s Zo steun je het goede doel, en heb je zelf wat lekkers!