Cakeworks Academy

Voor zowel beginners als gevorderde bakkers, we hebben cursussen voor iedereen

Klinkt je dit bekend in de oren?

Ik wil graag beter worden in het maken van taarten. Mijn botercrème wordt niet zo wit en glad als op het plaatje, ik krijg mijn taart niet strak afgesmeerd, mijn macarons hebben geen voetje, Het stapelen lukt me niet. Hoewel ik al jaren bak, het lijkt iedere keer een beginners taart. Ik heb geen professionele oven, hoe werkt het dan met het recept, Ik krijg al stress bij de gedachten dat ik een taart moet stapelen Ik wil eindelijk eens leren hoe het nu echt moet.

Wat als er nou eens het volgende was...

Jouw persoonlijke vraagbaak, iemand waarvan je de échte kneepjes van het vak leert. Waar je niet de voor de zoveelste keer een cursus koopt waar je niks aan hebt, Waar je alle informatie krijgt, Geen geheimen meer. Keer op keer kun je de cursus terugkijken in jouw eigen tempo, Want al doende leert men. .Dat zou toch fantastisch zijn?

Cakeworks Academy

Bakken als een pro, met het plezier van een pro!

Dit is wat je krijgt

Kies een on-line cursus

. Leren op jouw eigen tempo, en in je eigen tijd. Keer op keer alle lesmateriaal terugkijken. Alle recepten en materialen op een rijtje.

Bak als een Pro!

Volg een privé-masterclass,

 Leer ter plekke alle kneepjes én technieken. Vraag zoveel je wilt, en neem alle recepten mee naar huis. 

Bak als een pro

 

Doe jezelf een cadeau en gun jezelf nog meer bakplezier

Dit is voor jou als..

Dit is niet voor jou als..

“Heerlijk om met Petra aan de slag te gaan . Ik heb ontzetten veel geleerd door haar adviezen op te volgen, Ik gebruik nu andere ingrediënten . Ik maak mijn recepten zelf en gebruik geen pakjes en zakjes meer. En mijn taarten zijn mooier, en strakker geworden. Ik weet nu welke technieken ik kan toepassen. En mijn taarten smaken ook nog eens veel beter. Normaal bleef er wel eens iets staan op een verjaardag, ” De laatste keer was alles schoon op,”
– Mirjam Kersens

Hoi, ik ben Petra

Bruidstaarten maken stemt me altijd vrolijk . Kom maar eens kijken in mijn kleurrijke studio waar je humeur een instant-oppepper krijgt. Hier alleen al rondkijken is een feestje en dan heb je nog niets geproefd.  Ik houd ervan om OUT-OF-THE-BOX  te denken. Door goed te luisteren, samen met het bruidspaar hun taart te ontwerpen. Net even dat dingetje toevoegen waardoor het het écht speciaal wordt.  Als bruidsparen de deur uit lopen met een smile, omdat ze net hun droom bruidstaart hebben zien ontstaan. Dáár wordt ik blij van en daar doe ik het voor.

Maar wat ik ook enorm leuk vind is het doorgeven van alle technieken, die ik door de jaren heen heb geperfectioneerd. Het plezier doorgeven aan  iedereen die van bakken houdt en dat je die persoon ziet groeien. Dat je zelf alle ingredienten mengt , alle vullingen zo lekker maakt dat je je vingers erbij aflikt. Dat je botercrème zo zacht en heerlijk is.dat er amper genoeg overblijft voor op de taart.  

Ja, dan zeg ik ” het is gelukt”

 

Bak met plezier !

Frequently Asked Questions

Als je een cursus online, of privé koopt dat betaal je gelijk. Zo is jouw plek zeker gesteld. 

Bij een online cursus ga ik ervan uit dat je alle materialen zelf hebt of aanschaft. Bij een privé-cursus zit het gebruik van materialen en alle ingrediënten bij de prijs inbegrepen.

De tijd die je investeert ligt aan het soort cursus. Bij een on-line cursus kun je op je eigen tempo een cursus volgen. Bij een privé cursus werken we alle onderdelen af binnen de aangegeven tijd. Je kunt uiteraard altijd thuis alles nog een keer op eigen tempo doen..

Er is voor iedereen wel een cursus. Of je nu een beginner bent of een gevorderde bakker.

Ik voeg bij iedere cursus een lijstje toe met materialen die je nodig hebt, en ook waar je die aan kunt schaffen.

Mocht je opmerkingen hebben of vragen na aanschaf van de cursus, dan kun je mij altijd benaderen , dan zoeken we samen naar een oplossing

Stop met aanrommelen, en begin nu écht

© Cakeworksstudio  |  TERMS & PRIVACY POLICY