Wij ontwerpen met plezier jullie bruidstaart!

 

Wil je een bruidstaart die helemaal bij jullie past, hebben jullie een thema op de bruiloft?

Zoveel wensen , zoveel ideeën.. wij werken het voor jullie uit!

Wanneer jullie plannen hebben om een bruidtaart te laten maken dan is het handig om op voorhand een afspraak te maken voor een ” wedding consult”

Een wedding consult is vrijblijvend.  Bij Maatwerk bruidstaarten zit het consult bij de prijs inbegrepen*. Bij de Studio collectie bruidstaarten is dit een optie. We vragen voor dit uitgebreide consult en proeverij een vergoeding van € 25,00.

*Besluiten jullie om af te zien van een opdracht dan betaal je de kosten van het consult.

Tijdens een wedding consult krijgen jullie de gelegenheid om een viertal smaken te proeven. Deze smaken staan bij de combinatiemogelijkheden.  Jullie wensen worden besproken en naar aanleiding hiervan ontwerpen wij de bruidstaart . Of in geval van een van de Studio collectie taarten bespreken we de aanpassingen. Uiteraard ontwerpen wij binnen de mogelijkheden ( Hoe lang moet de taart staan, voor hoeveel personen is de taart , budget)

We moeten er wel bij vermelden dat het ” proeven van seizoensgebonden vers fruit ”  in de wintermaanden helaas niet mogelijk is. Wij willen geen concessies doen aan smaak.

Een wedding consult kan worden ingepland op vaste dagen (afhankelijk van voor of naseizoen) tussen  9.00 -14.00 uur. Zie de agenda voor alle opties om een afspraak in te plannen.

Op vrijdag en zaterdag plannen wij  geen consults in i.v.m. opdrachten.

Jullie kunnen uiteraard ook een bruidstaart bestellen zonder gebruik te maken van een wedding consult. De correspondentie gaat dan over de mail, en jullie kunnen 3 proefstukjes taart ophalen om thuis te proberen. Dit is geheel kosteloos bij Maatwerk bruidstaarten, Bij de Studio Collectie vragen wij een vergoeding van € 15,00.

Cakeworks studio hanteert een startbedrag van € 450,00 voor opdrachten.