Mijn missie

Is het maken van prachtige, maatwerk bruidstaarten die bovendien zo lekker zijn dat mensen het water nog in de mond loopt als ze aan hun grote dag terugdenken.

” En dat ik tijdens de meest bijzondere momenten kan bijdragen aan nog meer feestvreugde, geeft mij veel voldoening.”

 

Torenhoge bruidstaarten, bewerkt met prachtig (eetbaar) kant, spectaculair versierde cupcakes, authentieke Macarons de Paris,verrukkelijke zoetigheden, Petra van der Salm, eigenaar van  Cakeworks Studio maakt het allemaal.

Bruidstaarten maken stemt me altijd vrolijk . Kom maar eens kijken in mijn kleurrijke studio waar je humeur een instant-oppepper krijgt. Hier alleen al rondkijken is een feestje en dan heb je nog niets geproefd. “De bruidstaart die altijd bij iedereen in de smaak valt is de White Chocolatedream met witte chocoladecrème, verse framboosjes en Italiaanse merinquecrème. Een zuurtje met een zoetje. Heerlijk!” “Ook de Red Velvet New York Style met een vleugje vanille en chocola doet het goed, Fluweelzacht met een rode binnenkant”. Beide heerlijk met een fijne champagne.”

Ik maak mijn taarten echt anders.Ik ben nauwkeurig en werk met ongelooflijk veel passie. Mijn taarten zijn verfrissend en hedendaags met vernieuwende smaken en een keuze uit meer dan tien soorten vullingen. Ik houd ervan om iedere keer weer een ander ontwerp te maken. Ik creëer prachtige weddingcakes met een perfecte nabootsing van het kant van de bruidsjurk, pioenrozen en parels, maar ook trendy ” ruffle” taarten met een ‘ ombre’ effect. Alles wordt precies gemaakt zoals het bruidspaar voor ogen staat. En, helemaal fijn: als je er niet uitkomt, borrel ik zelf over van de creatieve ideeën

.”Natuurlijk is de buitenkant belangrijk, maar een taart moet ook écht lekker zijn.

Smaak, smaak, smaak, dat is waar het om draait.”

credits www.theredyarn.nl

 

 

 

 

 

 

Petra is getrouwd met Ivar en samen hebben ze 3 zonen. De grote passie van ons gezin is reizen. Samen herinneringen maken is echt het allerleukste wat je kunt doen!  En dit proberen we daarom ook zo vaak mogelijk te doen!

Petra volgde masterclasses bij Peggy Porschen (de Engelse cake decorator van ondermeer Madonna, Stella McCartney en Gwyneth Paltrow) de New Yorkse Colette Peters (die zelfs bij Oprah Winfrey haar prestigieuze taarten mocht showen), Petra heeft diverse opleidingen gevolgd o.a. bij gerenommeerde nationale en internationale patissiers & cakedesigners Debby Brown,Lindsey Smith & Hans Heiloo. 

In 2018 is Petra genomineerd voor de ZIWA Award en verkozen door het publiek als een van de beste Bruidstaart specialisten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren